Tanfolyamok

Tanfolyamaink - mint a bal oldali menü felsorolásából is látszik - felölelnek szinte minden a gépjárművezetői szakmához kapcsoló speciális képzést.

 

Legnépszerűbb tanfolyamaink a veszélyes áru szállításhoz (fuvarozáshoz) kapcsolódnak:

 

ADR tanfolyam

 

Biztonsági tanácsadó tanfolyam

  • 2002 - a vonatkozó rendelet hatálybalépése - óta képezzük a veszélyes áru szállítási biztonsági tanácsadókat jellemzően a közúti (ADR) szállításhoz és a vasúti (RID) fuvarozáshoz kapcsolódóan, de megfelelő létszámú jelentkező esetén a belvízi (ADN) szállítás előírásait is oktatjuk. Büszkék vagyunk rá, hogy esetenként az ország másik részéből is utaznak hozzánk tanulni vágyók, hogy részt vegyenek veszélyes áru szállítási biztonsági tanácsadó tanfolyamunkon.

 

ADR 1.3 tanfolyam

  • A köznyelvben "kis ADR"-nek hívott a veszélyes áru szállításban közreműködő személyek ADR 1.3 szerinti képzésére jelentkezők létszáma azóta növekedett meg, mióta az ADR jogszabály belföldi alkalmazását előíró rendelet szerint "az ADR Szabályzat 1.3.2 szakasza szerinti oktatásokat a veszélyes áruk közúti szállítására vonatkozó, hatályos bizonyítvánnyal rendelkező veszélyes áru szállítási biztonsági tanácsadó tarthatja. A képzést ismeretfelújító oktatás keretében rendszeresen, de legalább kétévenként, a naptári év végéig ki kell egészíteni az előírásokban történt változásokkal".

 

Mgv. vegyszer szállító tanfolyam

 

A Gépjárművezetői Képesítési Igazolvány (GKI, vagy GKI kártya) megszerzését előkészítő tanfolyamok a belföldi szolgáltatói és a nemzetközi gépkocsivezetői tanfolyamokat váltották fel 2009-ben, azóta szervezünk ilyen tanfolyamokat. A GKI kártya megszerzéséhez előírt tanfolyamnak több fajtája is létezik, ezek közül nagy gyakorisággal az alábbi tanfolyamaink indulnak:

GKI árufuvarozó tanfolyam

GKI autóbuszvezető tanfolyam

 

És végül, de nem utolsó sorban a vállalkozások vezetőinek indulnak 1995 óta megfelelő számú jelentkező esetén szakmai irányító (vállalkozói) tanfolyamaink,

Áru szakmai irányító tanfolyam

Autóbusz szakmai irányító tanfolyam